stadswandeling-zutphen

Stadswandeling

Zutphen is één der oudste steden van ons land met een mooi middeleeuws centrum, compact en makkelijk beloopbaar. Bekijk alle mogelijkheden. (Geen wandelingen bij temperaturen van >30 gr. C. )

Op stap met een groep? Boek nu een groepswandeling.

Dit is de basis van al onze activiteiten en arrangementen. Doen waar we sterk in zijn: verhalen vertellen, u de sfeer van de stad van vroeger en nu laten proeven.

Wij nemen u mee gedurende ongeveer 1½ uur in het oude centrum van Zutphen en laten u de mooiste en onverwachte plekken zien, vertellen u de geheimen van Zutphen en laten u het DNA van Zutphen proeven.

We leveren maatwerk en stemmen desgewenst route en verhalen af op uw interesses.

Voor groepen met maximaal 12 personen plannen we graag een stadswandeling die past bij uw belangstelling.

Bel 06 – 23 14 69 82 of mail ons voor de diverse mogelijkheden.

Ook onze buitenlandse gasten verwelkomen we graag zoveel mogelijk in hun eigen taal. Op verzoek kunnen ook wandelingen in de Engelse en Duitse taal gehouden worden.

Kosten:

  • Stadswandeling per persoon € 6,– 
  • Maximale groepsgrootte 15 personen. Bij meer personen worden er meerdere gidsen ingezet. Minimale groepsgrootte: 6 ( als er minder dan 6  personen zijn betaalt u het starttarief van €41,–).
  • Graag minimaal 3 dagen van tevoren boeken.

School-arrangement in overleg:

Voor leerlingen €2,00 per persoon; begeleiders betalen niets.

Meer mogelijkheden:

Naast uw stadswandeling hebben we nog meer te bieden. Bekijk ook de andere opties op deze website, zoals een dag-arrangement, een bezoek aan de horeca of een bezoek aan het mooie Musea Zutphen, de imposante Walburgiskerk en inpandige Librije of een verkoelende tocht met de fluisterboot.

*) wij rekenen eenmalig  € 5,00 reserveringskosten per boeking.