Reviews

Gids: kundig, betrokken en gezellig

Stadswandeling Zutphen perfect. Je ziet veel, omdat je attent gemaakt wordt op van alles en nog wat inclusief de historie ervan.

De stadswandeling is zeer goed ontvangen door mijn vrienden. Ook de tussenstop in ’s Gravenhof was een schot in de roos. Zutphen heeft de harten gestolen ! Menigeen zei te willen terugkomen voor een weekendje.  Hartelijk dank voor alle goede zorgen en veel succes in de toekomst met alle stadswandelingen etc.

Trots op Zutphen!

De onderwerpen, die gids Anja behandeld heeft, waren zeer divers. Binnen de vroegere stadsmuren is vrijwel alles aan de orde geweest, waarbij ook de Nieuwstad niet vergeten is en de wandeling door de hele stad heeft plaatsgevonden. Anja heeft met verve de rondleiding gevoerd; zij was in haar spraak en houding (enig chauvinisme is voor zo’n stad terecht op zijn plaats) zeer correct, kortom het is een plezierige wandeling geworden.

Jan Krooshof, leider van de fietsgroep van het ABK-huis te Hall/Eerbeek

Leuke Happen en Stappen voor ons koor

Iedereen heeft lekker gegeten! We vonden het een leuk uitje voor ons koor en hun aanhang.  Dus dank!

Op 5 januari 2020 met onze groep en twee gidsen lekker door Zutphen gewandeld.

Het weer was mooi en de stadswandeling is door iedereen erg goed ontvangen! Zeer kundige gidsen, bedankt en tot een volgende keer!

Uitstekende gidsen! Ze vertelden met humor en speelden leuk in op opmerkingen vanuit de groep. Dit zorgde voor een zeer prettige sfeer. Contact was prima. Goede organisatie.

De gids heeft met verve de rondleiding gevoerd; zij was in haar spraak en houding (enig chauvinisme is voor zo’n stad terecht op zijn plaats) zeer correct, kortom het is een plezierige wandeling geworden.

Heel interessant en leerzaam. Binnen anderhalf uur wist je meer van Zutphen dan in de 6 jaar dat ik er op school heb gezeten. Vooral van de geschiedenis en de gebouwen van Zutphen. Er werd ook verteld over de musea, de Librije en de synagoge die we zeker allemaal een keer gaan bezoeken. Er was nog veel meer te vertellen, dus we komen nog een keer terug. Iedereen vond het heel leuk.

Een hele leuke en gezellige gids. Vertelt duidelijk  en heel enthousiast. Hield met alles rekening. Jammer dat de anderhalf uur zo snel voorbij ging.