happen en stappen zutphen

Stadswandeling met Horeca

Wilt u een gezellig dagje-uit met familie, vrienden of collega’s, en vindt u een wandeling met eten en drinken een aantrekkelijke combinatie?

Dan kunt u het arrangement ‘Stadswandeling met Horeca’ bij ons boeken.

U start bij een horecagelegenheid. Daar meldt de gids zich en neemt u 1½  uur mee door de rijke historie van de stad en brengt u daarna naar de volgende horecagelegenheid.

 

Dit zijn de opties:

Optie 1 (vanaf ± 11.00 uur):

U start met een kop koffie/thee en iets lekkers en wordt daarna opgehaald door de gids voor de stadswandeling. Na de wandeling brengt de gids u bij de horecagelegenheid voor een smakelijke lunch.

Optie 2 (vanaf ± 12.30 uur):

U start met een lekkere lunch. De gids haalt u op voor de stadswandeling en brengt u na de wandeling bij de horecagelegenheid voor een afsluitend kopje koffie/thee en iets lekkers of u kiest daar voor een verfrissend drankje.

Optie 3 (vanaf ± 16.00 uur):

U start met een kop koffie/thee en iets lekkers of met een aperitief. De gids haalt u op voor de stadswandeling en brengt u bij de horecagelegenheid voor het hoofdgerecht.

 

 

Zo wordt het door ons geregeld:

  1. Wij zorgen ervoor dat u wordt rondgeleid door een deskundige en enthousiaste gids.
  2. Op basis van datum, tijdstip en aantal personen kiezen wij voor u geschikte horecagelegenheden uit. Uiteraard houden we rekening met uw voorkeuren en eventuele dieetwensen.
  3. Wij reserveren voor u de horecagelegenheden, zodat u verzekerd bent van een plek.
  4. Dit arrangement is gebaseerd op een minimale deelname/betaling van 6 personen.
  5. De kosten bedragen € 6,00 per persoon en eenmalig rekenen we € 15,00 boekingskosten per groep. U ontvangt van ons een bevestiging / factuur waarna u deze kosten voor aanvang arrangement aan ons overmaakt. U kunt niet aan de gids betalen.
  6. U rekent zelf ter plekke af in beide horecagelegenheden.