happen en stappen zutphen

Happen & Stappen

Ontdek Zutphen cultureel én culinair


helaas gelden momenteel verscherpte Covid-19 restricties; informeer eerst naar de (on)mogelijkheden!


Bezoek de leukste cafés en lekkerste restaurants tijdens een wandeling door Zutphen met ‘Happen & Stappen’. De stadsgids neemt u mee naar de mooiste historische plekjes van Zutphen. Onderweg bezoekt u verschillende horecagelegenheden die vaak in middeleeuwse panden gevestigd zijn. Zo ziet u meer dan alleen de voorgevels. In de restaurants staan verrassende specialiteiten voor klaar.  Uw gids vergezelt u tot het hoofdgerecht en garandeert u een onvergetelijke culturele en culinaire avond of middag.

Laat u verrassen!

U kunt Happen & Stappen met maximaal 8 personen. Wilt u met meer personen Happen & Stappen dan worden extra gidsen toegevoegd. Alle stops zullen met de gehele groep  in hetzelfde restaurant op hetzelfde tijdstip zijn.

Happen & Stappen Full

Gedurende 5 uur laat de stadsgids u de mooiste plekjes van Zutphen zien. De wandeling wordt afgewisseld met 4 stops: koffie/thee, aperitief, soep, hoofdgerecht inclusief 1 drankje naar keuze (bier, fris, binnenlands gedistilleerd en wijn) en een smakelijk dessert.

Tijdstip in overleg.

Prijs: € 49,50* p.p.

Reserveren? Vul het reserveringsformulier in.

Happen & Stappen Lunch

Ook hier een wandeling met 4 stops.

Maak uw wensen kenbaar (suggestie: museumbezoek** of een rondleiding in de Walburgiskerk met haar Librije (één van de laatste twee middeleeuwse kettingbibliotheken in Europa) en wij leveren maatwerk!

Tijdstip in overleg.

Prijs: € 35,00* p.p.

**) groepen betalen een meerprijs van € 3,50 p.p.

Reserveren? Vul het reserveringsformulier in.

Happen & Stappen Light (Diner of Lunch)

Vindt u 5 uur Happen & Stappen Full te lang? Kies dan voor een verkort arrangement van circa 3,5 uur. De opzet is gelijk aan Happen & Stappen Full maar met een ingekorte wandeling en drie stops.

Invulling en tijdstip in overleg.

Prijs € 42,50* p.p.

Reserveren? Vul het reserveringsformulier in.

*)Eenmalig rekenen wij € 6,00 administratiekosten per groep.

Happen & Stappen voor kleinere groepen

Alles zoals hierboven beschreven; voor deze optie hanteren wij de volgende tarieven:

4 of 5 personen: + €5,00 pp; 6 personen + €4,00 pp