happen en stappen zutphen

Happen & Stappen

Ontdek Zutphen cultureel én culinair


helaas gelden momenteel verscherpte Covid-19 restricties; informeer eerst naar de (on)mogelijkheden!

Uw ingrediënten voor een H&S arrangement: QR-code (verplicht voor toegang tot een restaurant), mondkapje (voor toegang evt. openbare gebouwen), goed schoeisel, een jas die tegen regen en kou bestand is en een opgewekt humeur.


Bezoek de leukste cafés en lekkerste restaurants tijdens een wandeling door Zutphen met ‘Happen & Stappen’. De stadsgids neemt u mee naar de mooiste historische plekjes van Zutphen. Onderweg bezoekt u verschillende horecagelegenheden die vaak in middeleeuwse panden gevestigd zijn. Zo ziet u meer dan alleen de voorgevels. In de restaurants staan verrassende specialiteiten voor klaar.  Uw gids vergezelt u tot het hoofdgerecht en garandeert u een onvergetelijke culturele en culinaire avond of middag.

Laat u verrassen!

U kunt Happen & Stappen met maximaal 15 personen. Wilt u met meer personen Happen & Stappen dan worden extra gidsen toegevoegd. Als wij meerdere gidsen moeten inzetten zullen we proberen alle stops met de gehele groep in hetzelfde restaurant op hetzelfde tijdstip te laten plaatsvinden. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van de horeca.

Happen & Stappen Full Diner

Gedurende 5 uur laat de stadsgids u de mooiste plekjes van Zutphen zien. U kunt kiezen uit 4 stops: koffie/thee, aperitief, soep, hoofdgerecht inclusief 1 drankje naar keuze (bier, fris, binnenlands gedistilleerd en wijn) en een smakelijk dessert.

Tijdstip in overleg.

Prijs: € 49,50* p.p.

Reserveren? Vul het reserveringsformulier in.

Happen & Stappen Full Lunch

Ook hier een wandeling met 4 stops.

Maak uw wensen kenbaar (suggestie: museumbezoek** of een rondleiding in de Walburgiskerk met haar Librije (één van de laatste twee middeleeuwse kettingbibliotheken in Europa) en wij leveren maatwerk!

Tijdstip in overleg.

Prijs: € 45,00* p.p.

**) groepen betalen een meerprijs van € 3,50 p.p.

Reserveren? Vul het reserveringsformulier in.

Happen & Stappen Light (Diner of Lunch)

Vindt u 5 uur Happen & Stappen Full te lang? Kies dan voor een verkort arrangement van circa 3,5 uur. De opzet is gelijk aan Happen & Stappen Full maar met een ingekorte wandeling en drie stops.

Invulling en tijdstip in overleg.

Prijs € 42,50* p.p.

Reserveren? Vul het reserveringsformulier in.

*)Eenmalig rekenen wij € 6,00 administratiekosten per groep.

Happen & Stappen voor kleinere groepen

Alles zoals hierboven beschreven; voor deze optie hanteren wij de volgende tarieven:

4 of 5 personen: + €5,00 pp; 6 personen + €4,00 pp